Španski mediji imaju dokaz da Bale napušta Real Madrid?

Špekuliše se o odlasku u United

Španski mediji imaju dokaz da Bale napušta Real Madrid?

Endin Čaušević

Španski mediji objavili su danas da će Gareth Bale gotovo sigurno napustiti Real Madrid na kraju sezone.

Kako piše madridski As, Baleov agent danas se u glavnom gradu Španije sastao sa predstavnicima Manchester Uniteda kako bi razgovarao o mogućem prelasku Velšanina na Old Trafford. As tvrdi da postoje i fotografije ovog susreta, te da će one biti objavljene naknadno.

Poznato je da Bale nije baš sretan u Španiji, te da mu nedostaje život na Otoku. Velšanin je važan dio kraljevskog kluba, ali čini se da više nema volje da igra u Španiji.

Kraljevski klub pokušava da produži ugovor sa ovim fudbalerom, ali pregovori traju već nekoliko sedmica bez ikakvog pomaka. Bale se sa prelaskom u Manchester United povezuje već nekoliko sezona, pa navijači ovog kluba ne žele previše da vjeruju u ove priče.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, da li će Bale od naredne sezone zaigrati u dresu Manchester Uniteda pokazat će vrijeme. Ali, gdje ima dima ima i vatre.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi