Španski mediji: Ronaldo produžio ugovor s Realom

Ostaje na Bernabeu do ljeta 2021. godine

Španski mediji: Ronaldo produžio ugovor s Realom

Endin Čaušević

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo prije nekoliko dana izjavio je da svoju karijeru želi završiti u dresu Real Madrida.

Španski mediji danas su prenijeli da je Ronaldo konačno dogovorio detalje novog ugovora s kraljevskim klubom, te da je jučer produžio saradnju s Realom. Marca navodi da će Real Madrid u narednih nekoliko dana zvanično potvrditi da je Ronaldo produžio svoju saradnju s ovim klubom.

Kako piše Marca, Ronaldo će u Real Madridu ostati do ljeta 2021. godine, te će najvjerovatnije tada završiti svoju karijeru. Portugalac će proslaviti svoj 36. rođendan kada mu istekne ugovor s kraljevskom klubom.

Također, Ronaldo će i dalje ostati najplaćeniji igrač Real Madrida iako je Bale opasno zaprijetio na tom polju. Ipak, treba sačekati zvaničnu potvrdu Real Madrida nakon čega će mnoge stvari biti dosta jasnije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi