Španski Sport tvrdi: Cavani je novi igrač Reala

Navodno postignut dogovor

Španski Sport tvrdi: Cavani je novi igrač Reala

Adnan Beganović

Sjajni urugvajski fudbaler i napadač Napolija, Edinson Cavani, karijeru bi mogao nastaviti u Real Madridu.

Urugvajski napadača u posljednje vrijeme se sve više povezuje s brojnim klubovima, a prije par dana inostrani mediji su tvrdili da je njegova buduća destinacija Manchester City.

Međutim, ako je vjerovati španskom Sportu, te informacije nisu tačne, odnosno Cavani će karijeru nastaviti u Real Madridu.

Španski Sport tvrdi da je Cavani dogovorio saradnju s čelnicima Reala, a navodi se i da su čelnici Napolija prihvatili ponudu "kraljevskog kluba" vrijednu 45 miliona eura uz jednog fudbalera Reala čije ime se ne spominje.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.