Sparsi otputovali u Rim po vizu za Madrid

Sutra sa Armanijem iz Milana

Sparsi otputovali u Rim po vizu za Madrid

Sarajevski Košarkaški klub Spars otputovao je za Rim gdje će narednog vikenda igrati kvalifikacijski turnir za Euroligu koji se igra u prijestolnici Italije. 

Delegacija Sparsa putovat će do Beograda autobusom, a potom će avionom dirketno letjeti za Rim. Prvu utakmicu na kvalifikacijskom turniru u Rimu Sparsi će odigrati sutra sa početkom od 16 sati i 30 minuta, a protivnik Sarajlija bit će Armani Milano. 

Na kvalifikacijski turnir Eurolige Sparsi su otputovali u sljedećem sastavu: Selimović Nermin, direktor kluba, treneri Mirza Trnka, Marko Trbić i Majo Golubović, fizioterapeut Mirza Bahto te igrači Sani Čampara, Adnan Arslanagić, Edin Atić, Atif Durak, Adis Turbić, Amar Gegić, Ajdin Penava, Fahrudin Manjgafić, Darko Bajo, Sabahudin Jahić, Emir Ahmedić i Alija Pirić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.