Spartak bolji od Zvezde u Subotici

Jelen Superliga

Spartak bolji od Zvezde u Subotici

Danas su odigrane tri utakmice prvog kola Jelen Superlige Srbije, a najveće iznenađenje priredio je Spartak u Subotici, gdje je poražena Crvena zvezda.

Beogradska ekipa bolje je otvorila susret protiv Spartaka u Subotici, te su izabranici hrvatskog trenera Roberta Prosinečkog imali nekoliko prilika na samom otvaranju susreta.

Međutim, kako je odmicalo prvo poluvrijeme, tako su Vojvođani sve opasnije prijetili golu beogradskog tima. U 26. minuti Spartak je poveo i to sa bijele tačke, odakle je bio precizan Torbica. Penal je skrivio kapiten gostiju Nenad Kovačević.

Kaluđerović je imao sjajnu priliku za izjednačenje u 38. minuti, ali sa sedam metara nije pogodio ni gol, ni loptu. Promašio je sve, iako je bio potpuno sam.

Početkom drugog poluvremena Beograđani su krenuli maksimalno ofanzivno na gol Spartaka, ali to je otvorili mnogo prostora domaćim napadačima, koji su jednu takvu priliku pretvorili u pogodak u 52. minuti. Strijelac je bio bivši igrač Zvezde Bratić posle koji je posle prekršaja koji je napravio Dimitrijević savladao golmana Bajkovića.

U 67. minutu Zvezda je ostala sa desetoricom na terenu. Isključen je Mijailović zbog neopreznog starta nad Noskovićem, pa je već tada bilo jasno da će bodovi ostati u Subotici.

U preostala današnja dva susreta, Borac iz Čačka je slavio sa minimalnih 1:0 kod Javora u Ivanjici, dok je Rad u Beogradu bio bolji od Metalca sa 3:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.