Spartak pikirao Zvezdinog vezistu

Kanga uskoro seli u Moskvu?

Spartak pikirao Zvezdinog vezistu

D. Vejo

Za osam dana na stadionu Rajko Mitić biti će odigran prijateljski susret između Crvene zvezde i Spartaka iz Moskve.

Pored odigravanja utakmice, Moskovljani će imati još jedan razlog dolaska u prestonicu Srbije. Naime, riječ je o tome da će čelnici ruskog tima već u četvrtak stupiti u pregovore sa rukovodstvom crveno-bijelih oko potencijalnog transfera Kange u redove Spartaka.

Prema pisanju tamošnjih medija, Rusi su zainteresovani za usluge gabonskog veziste te su ozbiljni u namjeri da ostvare transfer.

Iako on zbog reprezentativnih obaveze neće igrati na pomenutom meču, to neće spriječiti ljude iz Spartaka da pokrenu zvanične pregovore.

Navodno, riječ o sumi koja iznosi dva miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi