Spektakl na Elland Roadu: Leeds ispao, pa se vratio u utrku za finale play-offa!
Screenshot

Sjajan meč

Spektakl na Elland Roadu: Leeds ispao, pa se vratio u utrku za finale play-offa!

Fudbaleri Leedsa su nakon prvog polufinalnog meča play-offa itekako imali razloga za slavlje s obzirom da su na gostovanju kod Derbyja slavili sa 1:0.

Večeras su u revanšu na svom terenu Bielsini izabranici do 45. minute imali 1:0 i činilo se da Leeds hita ka finalu play-offa na Wembleyju i duelu sa Aston Villom za ulazak u PL.

Ipak, u 45. minut Derby poravnava na 1:1, a tek što je počelo drugo poluvrijeme "Ovnovi" stižu do preokreta preko Mounta.

Potom kapiten Leeda Cooper pravi naivan faul i poklanja penal Derbyju, a Wilson u 58. minuti pogađa za 1:3.

Tada je Derby stigao do rezultata koji ga je vodio u finale play-offa, ali onda Leeds u 62. minuti preko Dallasa stiže do 2:3.

Trenutni rezultat donosi produžetke...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi