Spektakl u "Mejdanu"
Zvijezda jedna od učesnika turnira...

Počinje malonogometni turnir u Tuzli

Spektakl u "Mejdanu"

E. Škorić

Povodom druge godišnjice "Tuzlanskog lista", u dvorani "Mejdan" sutra će se održati jedan od najjačih malonogometnih turnira u našoj državi.

Selekcija "Tuzlanskog lista" je domaćin turnira, a uz njih nastupit će tuzlanska Sloboda, Zvijezda Gradačac, Orašje, Travnik, Čelik, banjalučki Borac te ekipa Loznice iz susjedne Srbije.

Predviđene su i brojne nagrade za one najbolje, a titulu najboljeg igrača mogao bi dobiti Enes Mešanović, Damir Špica, Mersed Kovačević te još neki ugledni sportski radnici i fudbaleri.
Ekipe su podijeljne u dvije grupe, a igra se po principu svako sa svakim. Prva utakmica na rasporedu je u 9:30, a svečano otvarenje je u 13. Turnir će zatvoriti predsjednik NS BIH Iljo Dominiković u nedjelju. Tada će biti podijeljene nagrade i pehari.

U Grupi "A" su Zvijezda, Tuzlanski list, Orašje i Sloboda, a u Grupi "B" Travnik, Čelik, Loznica i Borac.

RASPORED TURNIRA - PRVI DAN (subota)

GRUPA A

9.30: Sloboda - Tuzlanski List
10.10: Orašje - NK Zvijezda
10.50: NK Zvijezda - Sloboda
11.30: Tuzlanski list - Orašje
12.10: Zvijezda - Tuzlanski list
13.00: OTVARANJE
13.20 Sloboda - Orašje

GRUPA B:
14.00: Loznica - Čelik
14.40: Borac - Travnik
15.20: Travnik - Loznica
16.00: Čelik - Borac

DRUGI DAN (nedjelja)

GRUPA B:
10.00: Travnik - Čelik
10.40: Borac - Loznica

UTAKMICE ZA PLASMAN OD 1. DO 8. MJESTA

13.30: FINALE TURNIRA 1A - 1B
14.30: PROGLAŠAVANJE POBJEDNIKA I ZATVARANJE TURNIRA

 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.