Spektakl u najavi: Ronaldinho se vraća fudbalu?
EPA

Bomba iz Južne Amerike

Spektakl u najavi: Ronaldinho se vraća fudbalu?

Iz Južne Amerike nam dolazi sportska bomba, a tiče se legendarnog brazilskog fudbalera Ronaldinha.

Nekada najbolji fudbaler svijeta je u mirovini od 2015. godine kada se razišao sa Fluminenseom. Od tada se u nekoliko navrata njegovo ime dovodilo u vezu sa pojedinim klubovima, a sada su ponovo aktuelne glasine o povratku iz mirovine.

Portal El Dia piše kako bi Ronaldinho mogao zaigrati u Argentini, tačnije u Gimnasiiji iz La Plate, i to na nagovor Diega Maradone koji je trener u ovom klubu.

Ronaldinho je želja argentinskog kluba bio i 2016. godine, nudili su mu milion i pol eura po sezoni, ali do dogovora na koncu nije došlo.

Brazilac trenutno u jednom paragvajskom hotelu odrađuje kućni pritvor nakon što je ustanovljeno da je u ovu zemlju ušao sa krivotvorenim pasošem, a da li će se vratiti igri koju je obogatio nakon što postane slobodan, ostaje da se vidi.

Trenutno mu je 40 godina...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi