Spektakularan gol: Dino Islamović pogodio sa 60 metara!

Hat-trick fudbalera Ostersundsa

Spektakularan gol: Dino Islamović pogodio sa 60 metara!

Danas je Ostersunds na svom terenu slavio pobjedu nad Brommapojkarnom rezultatom 3:1 u susretu 23. kola elitnog ranga švedskog fudbala.

Apsolutni heroj Ostersundsa je bio Dino Islamović, nekadašnji mladi reprezentativac Švedske, koji je upisao hat-trick i pri tome postigao spektaklularan pogodak.

Islamović je Ostersunds doveo u vodstvo u 18. minuti, da bi u 49. pgodio za 2:0 i to na kakav način. Naime, ovaj fudbaler je krenuo u kontru i onda sa 60-ak minuta uputio šut koji je završio u mrežu gostiju.

Ovaj fudbaler je svoj hat-trick kompletirao u 58. minuti, dok je jedini gol za Brommapojkarnu postigao Hellquist u 67. minuti.

Top Komentari

Zoilomas
ma bravo majstore
10 0
karlhajncbrazzzo
Ima li mjesta za ovog momka u nekoj od naših reprezentativnih selekcija? Šta radi naša struka, šta rade naši skauti? ;)
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi