Na ovo nismo navikli u Engleskoj: Sablasna atmosfera na Emiratesu

U Londonu nikoga ne zanima večerašnji meč

Na ovo nismo navikli u Engleskoj: Sablasna atmosfera na Emiratesu

Arsenal trenutno igra revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope protiv Ostersundsa, a kako su Topnici u prvom susretu u Švedskoj slavili sa 3:0, očekuje se da će večeras potvrditi prolaz u narednu fazu takmičenja.

Za ovaj meč, međutim, vlada veoma slabo interesovanje među navijačima Arsenala, pa je stadion Emirates bio gotovo potpuno prazan malo pred počekat meča.

Kadrovi nastali dok su se fudbaleri zagrijavali za meč pokazuju da je na tribinama Emiratesa večeras iznenađujuće mali broj posmatrača. Istina, do početka susreta tribine su se nešto bolje popunile, ali svakako to nije po "standardima" otočkog fudbala.

Treba istaći i da je u Londonu večeras veoma hladno, a kako je Arsneal već praktično obezbijedio prolaz protiv dosta neatraktivnog protivnika ovakva posjeta na Emiratesu se može razumjeti.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi