6

Komentari (6)

gaziiiiJAaaa
RAJA izvinjavam se zbog komentara DOKTORA U POKUSAJU..TROFEJ TERAPIJA je skunuta sa esencijalne liste, pa KRIZIRA..sportski pozdrav izvinjavam se sto ne pusta muski spolni organ iz usta...Jos se ovako javno hvali..
yossarian
@MiaGazija Khalifa Ko o čemu - Khalifa o muškim spolnim organima u ustima :). Pročitaj malo bolje, vidjet ćeš da ti se VELIKAANI motaju po ustima, u jednom komentaru čak tri. Koji ti je najdraži?
Grohotom_se_smijem
Pitaj mamu kakav sam bio.
yossarian
@MiaGazija Khalifa Opet premećeš VELIKAANE po ustima?
yossarian
@MiaGazija Khalifa Nema tvojih VELIKAANA iz West Hama u žrijebu? Šta se desilo? Nisi im stigla podići moral?
gaziiiiJAaaa
Duel dva VELIKANA(Chelsea i Uniteda), te duel VELIKANA(Liverpoola) i BOGATOG kluba iz vrha Engleske lige(56SENALA)...Ako bas zelite biti TACNI do kraja..Sellam navijaca Velikana, Sellam i ostalim kulturnim komentatorima..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.