Spisak „U-16“ reprezentativaca BiH za razvojni turnir

Erbez pozvao 20 igrača

Spisak „U-16“ reprezentativaca BiH za razvojni turnir

Muška „U-16“ reprezentacija Bosne i Hercegvone će od 25. do 29. aprila učestvovati na UEFA razvojnom turniru u Podgorici.

Pored naše selekcije i domaćina Crne Gore, na turniru će učestvovati Azerbejdžan i Kazahstan. Ekipu će na turniru voditi selektor pionirske reprezentacije Zoran Erbez, a poziv je dobilo sljedećih 20 igrača:

Luka Kačavenda (Rudar Prijedor), Andrej Đokanović (Sarajevo), Dino Islamović (Sarajevo), Dragan Matković (Vojvodina, Srbija), Stefan Rankić (OFK Beograd, Srbija), Amar Spahić (RW Essen, Njemačka), Dženan Hodžić (Bayern, Njemačka), Armin Šarić (Željezničar), Kristijan Stanić (Zrinjski), Ermin Kadrić (Sloboda), Mate Pirić (Široki Brijeg), Belmin Dizdarević (Sarajevo), Nenad Nikić (Radnik), Leon-Tarik Čerkez (Stuttgarter Kickers), Harun Hadžić (Bochum, Njemačka), Ivor Krešić (Zrinjski), Edin Mujić (Željezničar), Mirza Avdičević (Sesvete, Hrvatska), Haris Brkić (Sloboda), Elvir Muminović (Sion, Švajcarska).

Reprezentativci će se okupiti u subotu, 22. aprila u Trening centru NS/FS BiH u Zenici, dok je polazak za Podgoricu planiran za 24.4.2017.

Raspored utakmica bh tima:

Azerbejdžan-Bosna i Hercegovina (25.4.2017. 11:00)
Kazahstan-Bosna i Hercegovina (27.4.2017. 11:00)
Bosna i Hercegovina-Crna Gora (29.4.2017. 11:00)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi