Slobodan Starčević saopštio spisak mlade reprezentacije BiH

Za meč protiv Crne Gore

Slobodan Starčević saopštio spisak mlade reprezentacije BiH

M. Šljivak

Selektor mlade fudbalske reprezentacije BiH Slobodan Starčević odabrao je igrače za prvu utakmicu kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo protiv Crne Gore.

U21 selekcija kvalifikacije počinje 29. marta na gostovanju u Crnoj Gori, a Starčević je pozvao ove igrače.

Adnan Kanurić (Sarajevo), Nikola Ćetković (Željezničar ST Banja Luka), Luka Damjanović (Borac), Đorđe Milojević (Borac), Amar Kvakić (SV Kapfenberg, Austrija), Adrian Leon Barišić (NK Osijek, Hrvatska), Igor Savić (GOŠK), Jusuf Gazibegović (SK Sturm, Austrija), Miloš Borovčanin (Borac), Eldar Šehić (Željezničar), Marko Kujundžić (Borac), Stefan Santrač (TSC, Srbija), Andrej Đokanović (Sarajevo), Amar Begić (Mladost), Jovan Ilić (Proleter Novi Sad, Srbija), Ivan Bašić (Zrinjski), Đani Salčin (Sarajevo), Ajdin Hasić (Besiktas JK, Turska), Andrija Drljo (MTK Budapest, Mađarska), Milan Savić (Čukarički (Srbija), Davi Čavić (Borac), Amar Dedić (RB Salzburg, Austrija), Anes Mašić (Zrinjski), Mirza Hasanbegović (Venezia Primavera, Italija), Elvis Mehanović (Borac).

O svom spisku Starčević je rekao:

"Nadam se da će nova generacija igrača nastaviti tamo gdje je stala prethodna, prije svega odnosom prema grbu nacionalnog tima, ali i kvalitetom izvedbe. Neće biti lako jer u grupi imamo kvalitetne protivnike, međutim mi se nadamo da ćemo prikazati dobre igre i ostvariti što bolje rezultate. Na ovom spisku ima igrača koji su i ranije bili u mladoj selekciji, ali i nekih „U-19“ reprezentativaca koji su svojim igrama zaslužili poziv".

Mladi reprezentativci će se okupiti 22. marta u Trening centru NS/FS BiH u Zenici. Meč sa Crnom Gorom biće odigran na DG Areni u Podgorici 29.03.2021. u 18:00 sati.

Pored BiH i Crne Gore u kvalifikacionoj grupi F se nalaze još Italija, Švedska, Republika Irska i Luksemburg.

Top Komentari

Brazuka
6 iz borca kao zahvalnica ovom nacionalisti da ga ne diraju
9 1
TesanjskiBrnjo
Skandalozno!! Cetnik selektor u21, cetnici izabrali selektora A reprezentacije, Ustasa vodi u19, a Saba i Bosnjaci dobili najbezvezniju u17. Begicu istruhni.
6 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi