Spisak utakmica Premijer lige koje će biti u direktnim prenosima
Nova sezona Premijer lige po trokružnom sistemu starta 21.07.

Po četiri utakmice jednog kola uživo

Spisak utakmica Premijer lige koje će biti u direktnim prenosima · Ekskluzivno

S. Mlaćo

Uskoro starta nova sezona Premijer lige BiH. Sigurno da ns očekuje mnogo uzbuđenja, igrat će po trokružnom sistemu, što je svakako novina, a iz NS BiH dostavili su klubovima prijedloge rasporeda takmičenja sa tv prijenosima. 

Preciznije, prvenstvo starta 21. 07., a sada je na klubovima da uz dogovor sa Savezom prihvate ovaj plan ili će se napraviti novi.

U prvom kolu ćemo tako u direktnim prenosima pratiti čak četiri meča. Tri na moja TV (Široki Brijeg - Tuzla City, FK Radnik - FK Sarajevo i NK GOŠK - FK Željezničar), te na BHT1 duel između Slobode i Zrinjskog.

Treba istaći da će u jednom kolu biti emitirane i po četiri utakmice. U fotogaleriji donosimo raspored.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Miško
Priključio nedavno Moju TV., full paket 55 KM, a sve domaće i gostujece tekme Želje upravo na toj platformi, tako da me libo, a na stadion ne idem dok je ova uprava na celu kluba i dok je ovoliko srljanje i haos u svim segmentima kluba, noga preko noge, piva, daljinski i HAJMO ŽELJO !!!
35 11
SAMKO
Sve utakmice Želje i Sarajeva u live prenosu odlično !
27 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi