Krčmarević ga prekrižio, sada se skrasio na Otoci

Beširević potpisao dvogodišnji ugovor sa Olimpikom

Krčmarević ga prekrižio, sada se skrasio na Otoci

S. Mlaćo

Mladi Amar Beširević koji je prošao kompletnu omladinsku školu kluba sa Grbavice i bio je jedan od nosilaca igre juniorskog tima, koji su ostvarili historijski uspjeh u Omladinskoj Ligi prvaka prethodne sezone novi je član FK Olmpik.

Amar Beširević koji je prošao kompletnu omladinsku školu kluba sa Grbavice i bio je jedan od nosilaca igre juniorskog tima, koji su ostvarili historijski uspjeh u Omladinskoj Ligi prvaka prethodne sezone novi je član FK Olmpik.

Lijevonogi bočni fudbaler je postigao pogodak u susretu juniora Plavih sa Grbavice sa zagrebačkom Lokomotivom, koji se ispostavio kao izuzetno bitan za prolazak u narednu rundu ovog takmičenja. Danas je potpisao dvogodišnji ugovor sa timom s Otoke.

"Po završetku juniorskog staža priključio sam se prvom timu Željezničara, sa kojima sam trenirao u posljednje dvije sezone. Novi šef struke Slobodan Krčmarević je procijenio da neće računati na moje usluge, tako da sam bio slobodan u traženju nove sredine", rekao je Beširević na današnjem predstavljanju i nastavio:

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Stigao je poziv Olimpika i odmah sam prihvatio ponudu kluba koji ima visoke ambicije u narednoj sezoni. Već nekoliko dana treniram sa prvotimcima, neke poznajem od ranije, tako da je proces upoznavanja prošao vrlo dobro, svi su me dobro prihvatili i zahvalan sam im na tome. Sutra putujemo na Jahorinu na drugi dio priprema i na meni je da se nametnem i izborim za minutažu. Zahvalio bih se ljudima iz uprave kluba koji su bili vrlo korektni i konkretni tokom pregovora".

Beširević je pored nastupa za sve omladinske selekcije tima sa Grbavice, stalni član omladinskih reprezentacija Bosne i Hercegovine, za koje je skupio 16 nastupa.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi