Split bolji od Dinama, Rijeka uvjerljiva

HNL, 13. kolo

Split bolji od Dinama, Rijeka uvjerljiva

Edmir Škorić

Vodeća momčad Hrvatske nogometne lige, NK Dinamo, poražena je u gostima kod Splita.

Splićani su na Parku mladeži s 1:0 savladali Modre koji očajno igraju u posljednje vrijeme, a jedini gol za domaće postigao je Mate Bilić u 39. minuti.

Jedinu pravu priliku gosti iz Zagreba napravili su kada je, poslije prekida, Šimunović glavom šutirao, ali je Zagorac odbranio.

Dinamo je s novim trenerom Ivankovićem postigao tek dva gola u pet kola. Na bod od Dinama stigla je Rijeka, koja je na Kantridi deklasirala Zadar s 3:0 uz dva gola Benka i jedan Kramarića.

Lokomotiva je preokretom stigla do pobjede nad Istrom. Rano su gosti poveli iz penala. Radonjić je u šestoj bio strijelac, ali su u nastavku Puljić i Trebotić režirali preokret Lokosa.

HNL, 13. kolo:
Rijeka - Zadar 3:0 (Benko 52 - penal, 87, Kramarić 59)
Lokomotiva - Istra 2:1 (Puljić 52, Trebotić 71/ Radonjić 6 - penal)
Split - Dinamo 1:0 (Bilić 39)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.