Sporazumni raskid između Hajduka i Harisa Bukve

Fočak je slobodan igrač

Sporazumni raskid između Hajduka i Harisa Bukve

Splitski Hajduk i Haris Bukva danas su dogovorili sporazumni raskid ugovora. 

Bukva se u prethodnom periodu nije uspio nametnuti šefu stručnog štaba splitskih Bilih Igoru Tudoru, te je odlučeno da je za obje strane najbolje rješenje raskid ugovora.

Nekadašnji fudbaler Sturma iz Graza koji je prošao sve austrijske selekcije odigrao je svega 13 utakmica u dresu Hajduka, devet puta se našao u početnom sastavu, a nije se nijednom upisao u listu strijelaca dok je imao pet asistencija (11 nastupa u MAXtv Prvoj ligi, tri asistencije).

Bukva koji inače igra u veznom redu je rođen 1988. godine u Foči.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.