Musa: Široki Brijeg je bolji i jači od Sarajeva
NK Široki Brijeg

Široki Brijeg dočekuje Sarajevo

Musa: Široki Brijeg je bolji i jači od Sarajeva

U taboru Širokog Brijega vlada veliki optimizam pred derbi utakmicu 18. kola BHT Premijer lige u kojoj će na stadionu Pecara gostovati Sarajevo. 

Plavo-bijeli su maksimalno motivisani da posljednje kolo u ovoj polusezoni zaključe pobjedom nad aktuelnim bosanskohercegovačkim prvakom, a na konferenciji za medije trener Slaven Musa je istakao da je njegov tim bolji.

"Derbi utakmice ponekad odluči pogreška, a ponekad dobar potez, dok će protiv Sarajeva odlučujući čimbenik biti naše jedinstvo u timu. Sarajevo ima odlične pojedince u svojim redovima, ali Široki Brijeg je bolji i jači kao tim. To će, uz pravo ozračje na tribinama, presuditi u našu korist", istakao je Musa. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Slaven Musa u ovom susretu neće moći računati na usluge Dine Ćorića, dok će odluka o Wagnerovom nastupu, koji ima problema sa povredom, biti donesena nakon preostala dva treninga do utakmice. 

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.