Sportando.net: Kenan Bajramović potpisao za Rigu

Niše od dolaska u Sparse?

Sportando.net: Kenan Bajramović potpisao za Rigu

Od povratka Kenana Bajramovića u Ligu 12 najvjerovatnije da neće biti ništa. Naime, specijalizirani košarkaški portal sportando.net donio je informaciju kako je nekadašnji kapiten košarkaške reprezentavije BiH Kenan Bajramović potpisao za latvijsku Rigu.

Nakon što je prošlu sezonu proveo u turskom viceprvaku Banvitu, spekulisalo se kako će Bajramović postati nova akvizicija sarajevskog Sparsa, novajlije u Ligi 12.


Bajramović je trenirao sa Sparsom, ali je očito dobio bolju ponudu i odlučio da svoju karijeru i dalje gradi u inostranstvu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti