Sporting i Porto razočarali: Bez golova u debiju

Sporting i Porto razočarali: Bez golova u debiju

Adnan Beganović

Veliki derbi portugalskog fudbalskog prvenstva večeras su u okviru 21. kola odigrali Sporting i Porto, a nakon 90 minuta nije bilo pobjednika.

Derbi između Sportinga i Porta nije opravdao očekivanja. Vodeći Porto nije uspio savladati ove sezone neprepoznatljivi Sporting (0:0), tako da će Benfica imati priliku da se eventualnim trijumfom nad Beira Marom osami na čelu tabele.

Pored ovog susreta večeras je odigran još jedan u kojem je Ferreira sa 2:0 savladala Setubal. Oba pogotka za Ferreiru postigao je Cicero i to u 39. i 84. minuti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.