Sporting iz Lisabona želi Stevanovića

Portugalci žele pozajmiti našeg reprezentativca

Sporting iz Lisabona želi Stevanovića

Adnan Beganović

Jedan od bosanskohercegovačkih fudbalera, koji bi u nadolazećem prelaznom roku mogao promijeniti sredinu je Miroslav Stevanović.

Naime, dobre partije Stevanovića u dresu Vojvodine i bosanskohercegovačke reprezentacije nisu ostale nezapažene, pa se za ovog fudbalera interesuju brojni klubovi.

Povezivao se fudbaler Vojvodine sa Schalkeom, a zadnje informacije govore da bi ga u svojim redovima rado vidjeli i iz lisabonskog Sportinga.

Tako Avazov Sport piše da čelnici ovog kluba Stevanovićaq žele dovesti već u januaru, no problem je to što bi ga prvo željeli pozajmiti na šest mjeseci, a tek nakon toga bi ga otkupili od Vojvodine, što se čelnicima novosadskog kluba nikako ne sviđa.

Bilo kako bilo, Stevanović je na meti brojnih klubova i sigurno će u dogledno vrijeme napustiti Vojvodinu, te će karijeru nastaviti u mnogo boljem klubu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.