Sportski direktor Juventusa o Pjaniću: Sve ćemo objasniti

I dalje je sve u zraku

Sportski direktor Juventusa o Pjaniću: Sve ćemo objasniti

E. Škorić

Neposredno prije početka meča Juventus - Lecce sportski direktor Stare dame Fabio Paratici govorio je za Sky Sport Italia.

Očekivano, odmah se susreo s pitanjem šta je s Miralema Pjanića, koji je večeras starter, a čiji prelazak u Barcelonu postaje sve izgledniji.

"Ono što mogu reći je da ćemo vidjeti šta se događa i ako bude potrebno, sve ćemo objasniti. Ipaka, pred nama je jedna jako važna utakmica, tako da ovo nije mjesto za raspravu o transferima", poručio je Paratici.

Potom je komentarisao Adriena Rabiota, kojeg je Maurizio Sarri također navodno otpisao za narednu sezonu.

"Nemojmo zaboraviti da je ovo njegova prva godina u Italiji, koja je uvijek škakljiva. Čuo sam puno glasina o De Ligtu na startu, koji je s 19 godina bio najbolji defanzivac Lige prvaka, tako da vam to govori sve. Rabiot je bio neaktivan šest mjesecu u PSG-u, tako da je imao taj nedostatak kondicije i kao što rekoh, njegova je prva sezona u Seriji A. Rekavši sve to, sjajan je igrač i dokazan, važan je za sadašnjost i budućnost Juventusa".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhf111
Da se hoce rijesiti ovo oko Miralema ubija me.u mozak. Sto vijesti svaki dan te ide te ne ide nigdje u pm i transfer
2 0
Benjamingst
On ostaje 100% u Juventusu...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi