Pitali smo Pjanićevog oca šta se zbiva iza kulisa: "Danas se piše jedno, sutra drugo"
Instagram

Fahrudin Pjanić za SportSport.ba

Pitali smo Pjanićevog oca šta se zbiva iza kulisa: "Danas se piše jedno, sutra drugo"

Četvrta godina trebala bi biti njegova posljednja u Juventusu. Sve vodi ka tome da će Miralem Pjanić (30) napustiti Torino i svoju karijeru nastaviti u Španiji, u Barceloni, a taj potencijalni transfer ovih dana je jedna od glavnih tema u bosanskohercegovačkim medijima.

Guru za transfere Gianluca di Marzio objavio je kako su Juventus i Barcelona ispeglali račune i da će Pjanić biti plaćen 60 miliona eura, a to će ga ujedno učiniti i najskuspljim bh. fudbalerom u historiji.

Navodno bi Pjanić trebao u narednim danima letjeti u Barcelonu kako bi ozvaničio cijeli posao, a tragom tih informacija 'pokucali smo na vrata' njegovog oca Fahrudina Pjanića. Evidentno je bilo da Pjanič stariji ne želi pretjerano o tome govoriti sve dok se potpis ne stavi na papir...

"Rado bih pomogao, iznio bilo kakvu informaciju, ali trenutno ne mogu niti sam u stanju govoriti konkretnije o tome", kazao je Fahrudin Pjanić za SportSport.ba, pa potom dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Već tri mjeseca se piše o tome, svakakvih vijesti se moglo pročitati. To još nije završeno. Danas se piše, jedno sutra drugo... Vidjet ćemo."

Nakon dugih 20 godina čekanja Pjanić će, po svemu sudeći, postati drugi Bosanac u Barceloni nakon Mehe Kodre.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi