SportSport.ba osigurao prenose utakmica Sarajeva i Želje

Premijerno gledajte rekonstruisani tim Sarajeva

SportSport.ba osigurao prenose utakmica Sarajeva i Želje

Edmir Škorić

Prijateljske utakmice Željezničar - Velež i Sarajevo - Metalleghe pratite danas uživo na portalu SportSport.ba.

Plavi se pripremaju u Međugorju, a bordo momci u Čitluku, te će danas u razmaku od jedan sat odigrati priajteljske utakmice. 

Protivnik Sarajevu, kome je ovo prvi pripremni meč u Hercegovini, bit će Metalleghe iz Jajca i taj susret počinje u 13 sati. Rekonstruisani tim Sarajeva možete premijerno pogledati na portalu SportSport.ba.

Obzirom da se poklapaju termini, pošto Željo igra od 14 sati, ovaj put ne radimo kompletan prenos uživo utakmice tima s Grbavice, ali zato vam donosimo prenos drugog poluvremena, kao i snimku prvog.

Dužni smo da vas napomenemo kako se taj meč igra u formatu - prvo poluvrijeme 60, drugo 45 minuta. Dakle, navijači Željezničara imaju priliku da gledaju drugih 45 minuta svog tima protiv Veleža, a prvih 60 u snimku. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Današnje livestreamove možete da pratite uživo na portalu, ali i putem Android aplikacije SportSport.ba

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi