Sprema se veliki transfer: Courtois donio odluku

Želi se vratiti u Španiju

Sprema se veliki transfer: Courtois donio odluku

Edmir Škorić

Thibaut Courtois odlučio je gdje želi da nastavi karijeru i ta odluka se neće dopasti navijačima Chelseaja.

Courtois je bio član Atletica, gdje je branio tri sezone, nakon što je otišao u Chelsea. Danas je jedan od najboljih golmana na svijetu, a osim za Chelsea, brani i za Belgiju.

"Nije mi bilo lako kada sam odlazio. Plakao sam. Atletico je porodični klub i još uvijek osjećam tu ljubav. Želim da se vratim i ne samo zbog Atletica, već i zbog Španije. Zaljubljen sam u Španiju, ljude, hranu, stil života...", kazao je Courtois.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On do 2018. godine ima ugovor s Chelseajem, ali nemojte se iznenaditi ako na ljeto naredne godine pojača Atletico ili Real Madrid, s kojim se ranije već povezivao. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije