15

Komentari (15)

AMKO
Armine zivi bili pa vidjeli Mesi je smrt za Real ovo ostalo sve trube
AMKO
Real je samo srecu imao sto je osvojijo tri puta ligu sampiona zaredom da su se sastali protiv Barcalone popusili bi oni svi Mesi je smrt za njih sviju
ArminA
Ne seri majke ti , pa Barca nije Romu mogla nadigrati u dvije utakmice ,o cemu ti pricas ljudino? Vrati film unazad i vidi koga je sve Real izbacio nikad niko teze protivnike nije imao da bi dosao do titule. Messi ostao ko popisan u Rimu a ti pricas o necemu . Nisu ni ove sezone Bog zna sta a Real je jos gori samo pricati da je Real na srecu dosao do 3 titule ti si ljudino pobrkao loncice...
Edin Merlin
Kita od igrača !
Keydura69
hdhdui
Osvoji on zlatnu loptu a tvoj bosnjo nece nikad
Bhf
Pa zato sto jeste.Dokaz koliko je Ronaldo znacio Realu.Real bi i bez Luke bio odseedenja ekipa a i zlatnu lopyu je dobio zato sto se Perez umjesao.Mjenjti Pjanica za Modrica bi bio veliki korak unazad za Juve.Oni znaju kako se biznis pravi i sigurno da on nece u Torino.
Antisha
Ma ti si kita od covjeka trolu jedan jadni
Keydura69
genijalno obrazloženje, perez se umješao, idi lezi.
Bhf
Zar nije?isto kao i sto pokusava da smjesti Ronaldu za silovanje.Ako je suditi po rezultatima onda je Varane trebao dobiti zlatnu loptu.Momak je igrao cjelu sezonu super.Osvojio LP i SP.A sta je Modric?Francuska ib razmontirala u finalu.
Benjamingst
Kako ti znas ? Ibrahimovic je Bosnjo koji je 5 klasa bolji od Modrica.... trebao je 2 puta da osvoji titulu za naj boljeg igraca svijeta.
Benjamingst
BHF da je Modric ostao da igra u Engleskoj nebi ovo postigao nikad sto je u Realu postigao. Ronaldo je vadio Real a ne Modric... I vidi se da taj Modric u tom Realu nemoze sam. Da je Ronaldo tu bili bi top ekipa.
Benjamingst
BHF da je Hrvatska igrala u osmini finala protiv Francuske ispali bi sa 4 ili 5 komada u svojoj mrezi... a da je Argentina igrala protiv Danske, Rusije, Engleske bili bi 100% u Finalu sa Franuzima...
Keydura69
pa što onda nije namjestio Varane-u, šta Luka na lijepe oči dobio, nemoj šuplje živ bio, da je Luka Albanac, nebi niko riječ reko..
Bhf
Vjerovatno zbog toga sto je odbrambeni igrac.Canavaro je dobio zlatnu loptu nakon sp 2006 i pa vjerovatno nisu bili sretnisa tom odlukom a nekako bas interesantno da uvijek igraci Reala i Barse dobijaju tu nagradu.Realno je Ronaldo bio bolji za klasu prosle sezeno i doprinio je Realu puno vise od Modrica.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.