Sramotno: Navijači Zadra ponovo vrijeđali Džanana Musu

Bh. košarkaš na udaru navijača Zadra

Sramotno: Navijači Zadra ponovo vrijeđali Džanana Musu

E. Čaušević

Košarkaši Cedevite večeras su savladali Zadar u polufinalu Kupa Krešimira Ćosića sa 92:75.

Bh. reprezentativac Džanan Musa ponovo je odigrao dobar meč za Cedevitu, te je uz šest poena dodao četiri skoka i jednu asistenciju. Međutim, mrlju na večerašnji meč ponovo su bacili navijači Zadra koji su vrijeđali mladog bh. košarkaša.

Meč polufinala Kupa Krešimira Ćosića bio je prekinut sredinom četvrte četvrtine jer je navijačka grupa Zadra, Tornado, vrijeđala Musu. S tribina Baldekina odjekivalo je "Musa Turčine napuši se k******".

Sudije su zbog vrijeđanja našeg košarkaša prekinule meč, te su zatražile od zaštitara da isprazne dio tribine gdje su se nalazili navijači Zadra. Nakon što je to učinjeno meč je nastavljen.

Ovo nije prvi put da navijači Zadra vrijeđaju Musu na ovaj način. Prije nešto više od mjesec dana isto se desilo u Zadru u meču 17. kola ABA lige. Nažalost, tada sudije nisu odlučile da se isprazni tribina gdje su bili navijači domaće ekipe.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi