Sramotno: Nepoznate osobe namjerno oštetile teren Iskre iz Stoca
Nadamo se da će odgovorni biti pronađeni i što prije sankcionisani

Pomoćni teren uništen

Sramotno: Nepoznate osobe namjerno oštetile teren Iskre iz Stoca

S. Mlaćo

Prije samo par dana nogometaši FK Iskra Stolac odigrali su prijateljski meč protiv jesenjeg prvaka Prve lige FBiH FK Velež, a u ovom duelu od aktivnog bavljenja nogometom oprostio se nekadašnji mladi reprezentativac BiH Edin Pehlić.

U Stocu nisu krili zadovoljstvo što su Rođeni na Dan Državnosti BiH odlučili da dođu u Stolac, te tako uveličaju spektakl, ali samo par dana kasnije čelnici ovog kluba, posebno nogometaši bili su razočarani.

Naime, nepoznati počinilac ili više njih uništili su pomoćni teren, a vidljivo je da sve urađeno sa namjerom i to automobilskim gumama...

Dok se klubovi u našoj zemlji bore kako bi nogometašima obezbijedili što bolje uslove, neodgovorni pojedinci čine sve da im otežaju posao...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi