Srbi hvale organizaciju SP-a
Ratko Nikolić, kapiten selekcije Srbije

I pored manjih neugodsnosti

Srbi hvale organizaciju SP-a

Rukometna reprezentacija Srbije, i pored malih neugodnosti, koje se tiču spornih zastava, nije krila zadovoljstvo organizacijom SP-a.

“Zadovoljni smo i sretni što smo bili na jednom ovakvom takmičenju. Jedina mrlja je Zadar gde baš i nismo bili primljeni kako smo mislili. Ipak, bez obzira na to mislim da je Hrvatska položila ispit”, kazao je golman Srbije Dimitrije Pejanović.

Kada je riječ o finalu, igrači Srbije se slažu da će se u borbi za zlato sastavi Hrvatska i Francuska.
“Prednost dajem domaćinu jer je ovo vrhunac jedne generacije, a tu je i podrška sa tribina koja se retko viđa”, poručio je Jovica Cvetković, selektor tima naših istočnih komšija koji su u meču za 7. mjesto poraženi od Švedske.
Isto razmišlja i kapiten Ratko Nikolić, koji takođe u finalu vidi Hrvatsku i Francusku.
“Hrvatima će biti teško u polufinalu sa Poljskom, ali ima fenomenalnu publiku koja će im dati krila. U finalu će ih čekati Francuzi, a siguran sam da zlatna medalja i naslov prvaka pripasti Hrvatskoj”, rekao je Nikolić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.