Srbija bez Ćuruvije i Kekezovića
Marko Ćuruvija

Problemi u taboru našeg protivnika

Srbija bez Ćuruvije i Kekezovića

M. Maksimović

U seriji loših vijesti za selektora Halida Demirovića na kraju prvog dana priprema jedna dobra. Ova vijest stiže iz tabora reprezentacije Srbije. Lijevo krilo Marko Ćuruvija zbog povrede propušta predstojeće susrete kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv naše reprezentacije.

Ćuruviji je napukao mišić ramena i on je prisiljen na pauzu od desetak dana.Pored Ćuruvije, Jovica Cvetković ne može računati niti na Ivana Nikčevića koji se povrijedio još na Svjetskom prvenstvu, odnosno na Marinka Kekezovića najboljeg strijelca mađarskog prvenstva koji će također pauzirati dvije sedmice. Zbog problema sa povredama, jedino lijevo krilo koje je na raspolaganju Cvetkoviću
je igrač španske Cuence Dobrivoje Marković

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.