Srbija bez Ćuruvije u Skenderiji
Prvi strijelac ASOBAL-a ne dolazoi u Skenderiju

Srbija bez Ćuruvije u Skenderiji

Adnan Beganović

Rukometna reprezentacija Srbije pred duele sa našom selekcijom ostala je bez možda i najboljeg pojedinca u svojim redovima, Marka Ćuruvije. 

Ova vijest sigurno će obradovati sve naše navijače ali i selektora naše reprezentacije jer Marko Ćuruvija je jedan od glavnih igrača u sastavu Jovice Cvetkovića.

Ćuruvija će propustit oba duela sa našom reprezentacijom zbog napuknuća ramenog mišića zbog kojeg će morati pauzirati u narednih 10 dana.

Povreda lijevokrilnog rukometaša koji je trenutno prvi strijelac španjolskog rukometnog prvenstva selektoru naših istočnih susjeda zadala je glavobolje jer od Svjetskog prvenstva u Hrvatskoj on ne može računati niti na Ivana Nikčevića, koji se još nije oporavio od povrede Ahilove tetive.

Jedino lijevo krilo na raspolaganju Cvetkoviću u duelu sa našom reprezentacijom biće Dobrivoje Marković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.