7

Komentari (7)

omer
@HamzaVojvoda Zbog silnih zlocina i genocida koji pocinise nad nama Bosnjacima u zadnjem ratu, neuspjesima tvoje srbije ( namjerno malim slovom ) u sportu cu se radovati dok sam ziv. Eto, da znas.
HamzaVojvoda
Uf sad mi je puno teze posto znam. Ja obicno samo Allah pisem velikim pa mi ne smeta i bosna je isto mala
Samir55
Imali su zajednicki nastup na EP 2000.godine u Holandiji pod imenom Srbija i CG. Prosto sam uzivao gledati kad su ih Holandjani pregazili sa 6:1 nakon cega su se obrukani vratili kuci. Od tada Srbija ne moze da izbori nastup na EP. Zato se Uefa smilovala i dala im sansu sa ovom laganom grupom G u kojoj prakticno nemaju nijednog teskog protivnika. A sansa je pruzena i CG da po prvi put izbore ucesce na fudbalskoj smotri. Njima zelim da ostvare taj cilj, a Srbiji da propusti i ovo EP.
HamzaVojvoda
A i bosna masalah vazdan na tom euro. Jadni bosnjo dok god su ti neuspjesi drugih bitniji i vazniji od svojih uspjeha....uzivaj u svom jadu
user1642515306
Ama zaboli nas ba kjurac za Srbima!! Gori su ovi debili od novinara nego ti što nam pišu o ovoj genocidnoj zaostaloj mraki!
Samir55
A tebi je izgleda mnogo vazniji ovaj bosanski portal od bilo kojeg tvog srbijanskog. Bas mi je drago zbog toga. Uzivaj na bosanskom portalu.
mekac
Ajd ti mars sa portala go..o etničko!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.