Srbija i Crna Gora idu kući nakon prvog kruga

Završen prvi dio EP u Danskoj

Srbija i Crna Gora idu kući nakon prvog kruga

Večerašnjim utakmicama završen je prvi krug na EP za rukometaše u Danskoj. Reprezentacije Srbije i Crne Gore porazima su se oprostile od takmičenje već nakon prve faze. 

Srbija je protiv Francuske trebala bod za prolazak dalje, ali su Francuzi predvođeni sjajnim Guillaumeom Jolijem, koji je postigao 10 golova iz 10 pokušaja, bili prejaki za izabranike Vladana Matića koje se vraćaju kući razočarani neuspjehom. Nenadić, Rnić i Nikčević su postigli po pet golova kod Srbije. 

Plasman dalje nije uspjela osigurati ni Crna Gora. Crna Gora je u direktnom duelu protiv Bjelorusije tražila prolaz dalje, ali su Bjelorusi slavili pobjedu rezultatom 29:23 i osigurali plasman u drugu fazu takmičenja. 

Sergej Rutenka je Crnogorcima zabio osam golova, Ivan Brouka sedam, Vitalij Charapenka je briljirao na golu sa 13 odbrana, dok je Marko Simović kod Crne Gore sa osam golova bio jedina svijetla tačka. Crna Gora se kući vraća sa tri poraza. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti