Srbija i Rusija igraju u Monacu

Promjena mjesta odigravanja utakmice

Srbija i Rusija igraju u Monacu

D. Vejo

Umjesto da igraju u Švicarskoj kako je i predviđeno, svoje snage u prijateljskom meču fudbalske reprezentacije Srbije i Rusije odigrat će Monacu tačnije Francuskoj.

Ovu informaciju danas je saopštio FS Srbije. Naime, ova dva tima će tekst utakmicu odigrati petog juna na stadionu Monaca, Louis II.

Meč sa Rusijom jedan je od tri prijateljska koje Orlovi igraju pred početak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u toj zemlji. Pored Rusije, izabranici Radovana Ćurčića snage će još odmjeriti dva puta sa selekcijom Kipra. A oba meča odigrat će u Srbiji na različitim terenima.

Prijateljski mečevi sa Kiprom na rasporedu su 25. i 31. maja, dok će peti jun biti rezervisan za domaćina Mundijala Rusiju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi