7

Komentari (7)

BHNACIONALISTA
Boli bas ***** za smrdiju i njezine ******e hebovam vucic majku izdajnicku
Dr.Lehrer
Ja ne znam po cemu su oni bili favoriti iz sjene. To nijedan medij u evropi pisao nije, osim vas ovde i Srpski Telegraf u Srbiji. Ako favorit iz sjene nema suta na gol protiv Brazila, ja nisam ocekivao ni da ce protiv Kameruna vise a Bgm ni Svice. Pa sve te ekipe su pokazale vise protiv tih brazilaca.
B00snjakBaa
Švica nije centra prešla protiv Brazila, kamoli uputila šut u okvir gola. Kamerun je to uradio, dakako, jer su zadnju tekmu sve ekipe koje su obezbjedile plasman izvele drugu postavu, pa tako i Brazil, takođe statistički nadigrali Kamerun, ali lopta nije htjel u gol..
B00snjakBaa
@Dr.Lehrer koji mi? Omalovažavaš ekipu bespotrebno, odigrali su solidno prvenstvo, odbrana im je jedini nedostatak i djelimicno jedan vezni igrač.. Sam si rekao sve te ekipe su pokazale više protiv Brazilaca? To može zaključiti samo osoba koja dođe i vidi rezultat na kraju, rezultatski jesu najviše pokazali, igrom ne bih baš rekao.. Kamerun realno igrom zaslužio da pobjedi i Švicarce a i Srbiju, a da izgubi od Brazila, ali eto lopta je okrugla.. Ponavljam, nijedna ekipa se nije naigrala pokraj Brazila, tkd ti si taj kojem nisu sve ovce na broju.. Švica uigraniji i bolji tim od Srbije, tu se slažemo barem. Ali msm šta pričati o Bošnji kojem je bitnije da crnci i šiptari izbace Srbiju, nego da se naša sopstvena repka plasira na prvenstvo.. Jadni umovi..
Starigrad01
Ma pusti ohrdane orliće više.Kome su oni ibteresantni i njihove nemoralne piše.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.