Srbija na EP u Dansku ide bez Nenada Vučkovića

Problemi za selektora Srbije, Vladana Matića

Srbija na EP u Dansku ide bez Nenada Vučkovića

Rukometni reprezentativac Srbije, Nenad Vučković, koji brani boje njemačkog Melsungena propustit će Evropsko prvenstvo u rukometu, koje će se igrati u Danskoj. 

Njemački klub saopštio je da će Vučković propustiti prvenstvo zbog operacije palca na desnoj ruci. Kako se navodi na oficijalnoj stranici kluba period oporavka trebao bi trajati šest mjeseci. 

Nije to jedini problem za selektora Srbije, Vladana Matića. Osim Vučkovića on ne može računati ni na Žarka Šešuma koji se tek oporavio od teške povrede potkoljenice. Evropsko prvenstvo u Danskoj na rasporedu je od 12. do 26. januara 2014. godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.