Srbija osvojila Adecco kup

Izabranici Dušana Ivkovića igraju u velikoj formi

Srbija osvojila Adecco kup

U Mariboru je sinoć završen Adecco kup za košarkaše koji je osvojila reprezentacija Srbije. Izabranici Dušana Ivkovića su na turniru upisali sve tri pobjede, dok su Slovenija, Rusija i Novi Zeland turnir završili sa po jednu pobjedu i dva poraza.

U sinoćnjoj utakmici je Srbija sa 82:73 bila bolja od Slovenije. Nakon Adidas kupa prošlog vikenda u Istanbulu, Srbija je sada osvojila i Adecco kup u Mariboru. Srbija sada putuje na tradicionalni Acropolis kup u Atinu gdje će obaviti završnicu priprema za Mundobasket.

Srbija je na Adecco kupu pokazala da ima i kvalitet i širinu. Sinoć nisu igrali Novica Veličković, Dragan Milosavljević, Miroslav Raduljica i Ivan Paunić, Nemanja Bjelica je igrao samo prvo poluvrijeme, ali se to nije osjetilo na igri izabranika Dušana Ivkovića.

Najbolji kod Srbije bili su Milan Mačvan sa 15 poena, Nenad Krstić, Aleksandar Rašić i Duško Savanović su dodali po 12, a Kosta Perović 10 poena. Kod Slovenije su odlični bili Boštjan Nachbar sa 17 i Primož Brezec sa 15 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.