I dalje traže da se pravda zadovolji

Portugalci se obratili UEFA-i, imaju određene zahtjeve

8

Komentari (8)

Shik
Ma nije mi za njih.Nego mi je za nase koliko ce Francuze nabiti?
Realist
U životu mi nije bilo draže što je nekom ponisten gol nego sad Ronaldu jer kad se sjetim onih njegovih golovo protiv Bayerna i Juvea koji su bili 100 % ''onside'' te brojni čisti penali koje je izveo i iz njih postizao golove. Dragi CR7 karma je *****.
dinass
Tebi drago sto je drugom nanesena nepravda a spominjes karmu!
kurjak
Potpuno te razumijem, zakrljžo si u razvoju, visok si oko 160 cm, idol ti patuljak i sva mržnja prema čovjeku koji je sav od mišića.
@Realist, pod hitno mijenjaj ime, ti i realnost to su dva pojma, ti si bolesna licmost, obrati se psihijatru, ne znam da li bi bilo ovako drago komsijama preko Drine, da je kojim slucajem BiH u pitanje, vidi se da si bolestan, neobjektivan i veliki srbofil.
miroslav.trifkovic
Svasta...Izjava ti je najblaze receno, idiotska.Na zalost,u tvom slucaju psihijatri to ne lijece,priroda se sa tobom grubo poigrala.
Zaštita Identiteta
Pa nije samo njihov poništen gol sporan već i gol Srbije za 1:2 djeluje kao ofsajd.
Svojprisebi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.