Srbija sa dva debitanta "uigrava" domaćina Mundijala

Drulović objavio spisak

Srbija sa dva debitanta "uigrava" domaćina Mundijala

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović saopštio je spisak fudbalera koje će voditi na turneju po Sjedinjenim Američkim Državama i Brazilu.

Među imenima 24 igrača nalaze se i dva debitanta, Partizanov golman Milan Lukač i defanzivac španskog Valladolida Stefan Mitrović.

Na spisku su:

Golmani: Vladimir Stojković, Željko Brkić, Milan Lukač.

Odbrana: Dušan Basta, Branislav Ivanović, Milan Biševac, Miroslav Vulićević, Aleksandar Kolarov, Nenad Tomović, Duško Tošić, Nemanja Pejčinović, Stefan Mitrović.

Vezni red: Radosav Petrović, Nemanja Matić, Nemanja Gudelj, Miloš Jojić, Adem Ljajić, Darko Lazović.

Napad: Dušan Tadić, Lazar Marković, Zoran Tošić, Filip Đorđević, Aleksandar Mitrović, Dragan Mrđa.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Po završetku sezone selekcija Srbije odigrati će tri susreta u SAD-u i Brazilu. Prvi protivnik istočnim komšijama biće Jamajka 26. maja u Nju Džersiju, pet dana kasnije protiv Paname izabranici Drulovića igrat će u Čikagu, dok turneju završavaju 6. juna protiv Brazila u Sao Paolu.

Okupljanje fudbalera Srbije počinje sutra, a put Amerike krenuti će u petak, 23. maja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.