Srbija u Skenderiji bez Ratka Nikolića
Nikolić neće nastupati u Skenderiji

Problemi i u taboru Srbije

Srbija u Skenderiji bez Ratka Nikolića

Adnan Beganović

Nakon niza loših vijesti iz tabora naše rukometne reprezentacije, prije nekoliko trenutaka smo saznali jednu jako lošu i za reprezentaciju Srbije.

Naime, na danas održanoj pres konferenciji u Kovilovu, javnost Srbije obavještena je da na meču u našem glavnom gradu Jovica Cvetković neće računati na kapitena, Ratka Nilkolića.

Pivot Srbije i jedan od najboljih igrača Evrope zadobio je lakšu povredu u polufinalnom duelu španskog Kupa kralja i iz tabora reprezentacije Srbije odlučili su da Nikolića poštede napora u "Skenderiji" kako bi bio spreman za revanš u niškom "Čairu".

Nikolićev izostanak mogao bi našim momcima olakšati put do toliko željene pobjede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.