Srbijanski huligani i dalje divljaju

Zapaljena još četiri automobila

Srbijanski huligani i dalje divljaju

Adnan Beganović

Srbijanski huligani nastavili su sa divljanjem U Novom Sadu. Naime, nakon što su prije nekoliko dana na izlazu
iz Novog Sada napali kolonu automobila sa navijačima iz Hrvatske sinoć su zapali tri automobila sa hrvatskim registracijskim oznakama, te jedan sa srbijanskim registracijama.

U noći sa srijede na četvrtak, oko pola pet ujutro, zapaljena su dva automobila riječkih i ogilinskih registracija parkirana na zaštićenom parkiralištu hotela Vigor u Novom Sadu, te dva automobila kod hotela Sajam.

Na parkingu hotela Sajam zapaljen je jedan automobil sa hrvatskim registracijskim oznakama, te jedan sa srbijanskim za kojeg se pretpostavlja da ga je slučajno zahvatio plamen jer se nalazi odmah do automobila iz Hrvatske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.