Srbijanski selektor u problemima

Veliki broj otkaza Vukoviću

Srbijanski selektor u problemima

Edmir Škorić

Selektor srbijanske rukometne reprezentacije Veselin Vuković našao se u problemima zbog velikog broja otkaza.

Tako je preko noći Vuković mora pozvati igrače sa skromnim reprezentativnim iskustvom pred važne kvalifikacijske utakmice za odlazak na EP u Dansku 2014. godine.

 

Pozive su dobili lijevi bek Metaloplastike Miloš Dragaš, te srednji bek austrijskog Alpla Harda Maro Krsmančić, koji su već odradili jutarnji trening s ekipom. 

 

Novajlija je i golman Partizana Mihailo Radovanović, koji brani u sjajnoj formi ove sezone, a večeras se očekuje i dolazak desnog krila Goppingena Mitra Markeza. 

 

Inače, Srbi u srijedu igraju s Rusijom u Nišu, a onda u nedjelju dolaze u Skenderiju gdje će biti gost Bosni i Hercegovini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.