Srđan Bečelić pronašao novi klub

Nakon završene epizode u banjalučkom Borcu

Srđan Bečelić pronašao novi klub

D. Vejo

Doskorašnji fudbaler banjalučkog Borca Srđan Bečelić pronašao je novi angažman.

Nakon završene epizode na Gradskom stadionu u Banjaluci, desni bek krenuo je u potragu za novom sredinom. Interesovanje za usluge mladog i talentovanog defanzivca pokazali su mnogi klubovi.

Ipak, on se odlučio da krene put Srbije.

"Potpisao sam za ekipu CSK Pivara, koja igra Prvu ligu Srbije. Dogovorili smo saradnju do kraja sezone, odnosno do ljeta. Zadovoljan sam, veoma brzo i lako smo se dogovorili", ističe za SportSport.ba Srđan Bečelić.

Mladi fudbaler se još jednom osvrnuo i na boravak u prethodnom klubu.

"Ostala je još jedna plata da mi se uplati. Obećavali su mjesec dana ali i više, međutim još uvijek nisam dobio ništa. Vidjet ćemo", dodaje Bečelić.

Bečelić je Borac napustio početkom februara mjeseca tekuće godine iz razloga što je dovođenjem novih igrača konkurencija u timu postala dosta jaka, te je Uprava crveno-plavih odlučila da se zahvali mladom defanzivcu koji je na svojim leđima nosio teret Premijer lige BiH prošle godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi