19

Komentari (19)

kajzerfrancbekenbauer
Ma nemojte mi ga dirati jadnik nista nije kriv samo zeli da 11 pijuna igra kako i Mi zamisljamo
user1020
Dzeko Pjanić Hotić Višća Gojak Krunić Kolašinac Dilaver Bičakčić Stevanović Eto da ti ja sastavim pobjedničku ekipu i formaciju kad ti ne znaš.
saju701
Ne vjerujem da ce Robert otici jer koliko vidim on ima podrsku igraca,ne vidim da se neko zali ili trazi ostavku,kapiten je isto zadovoljan sa selektorom.
kajzerfrancbekenbauer
to se tako glumi iz respekta prema nj al bi im laknulo kad bi otisao
seibeg
neka pozove u reprezentaciju sljedeće igrače i da igraju: Haris Medunjanin, Vedad Ibišević, Senad Lulić, Ermin Bičakčić, Ermin Zukanović, Edin Višća, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Sead Kolašinac, Ibrahim Šehić, Izet Hajrović, ovi igrači su u stanju pobijediti bilo koju reprezentaciju svijeta a kamoli Sjevernu Irsku, Slovačku, R.Irsku , dajte selektore igrače koji svojim kvalitetom zaslužuju i koji se srcem bore za voljenu državu a manite se nacionalnog balansa i ubacivanja u igru slabašnih igrača sa hvr i srb predznakom, osim toga ubacivanjem tih slabašnih igrača sami sebe kompromitujete i dovodite u poziciju kako domaću tako i svjetsku javnost da se možda iza svega toga vrše mutnje radnje tipa promovisanja igrača (nepoznatih ili manje poznatih) za lične ili ti osobne interese što naslućuju mnoge nelogične stvari koje ste činili do sada tipa odricanja svjetske klase poznatih igrača kao što je Medunjanin, Lulić, Ibišević, Zukanović itd
kajzerfrancbekenbauer
ti bas ko selektor neki,mrsko mi citat sta si sve napisao,hmm
Dino_
Robija vadi samo Baljić, da ne bude najgori trener godine u BiH.
Sta ce biti ako Robi sve uprska u barazu kao sto je uprskao u kvalifikacijama e onda ce biti kajanja zato sto ste Robija zadrzali i onda ce vam svi fantaikosi i ostali .ebati .ater Robiju, Begicu i citavom fudbalsko - nogometnom savezu Bosne i Hercegovine, a ja se upravo plasim da ce se to bas i dogoditi. Ne zaboravite Sjeverna Irska nece ovamo doci na eskurziju zbog Sarajeva i Bas Carsije oni ce se maksimalno pripremiti za taj duel sa nama jer i oni zele na EP 2020, da bi smo bili na EP 2020 mora se prvo Sjeverna Irska pobijediti u dvomecu i takodje pobijediti u finalu, ali ja sam nazalost skeptik, kamo srece da nisam u pravu.
tbra
Ako budemo igrali kao u kvalifikacijama nema sanse da odemo na euro, a igrat cemo ako Robi ostane na klupi.
criticos
imamo garaziranu audi a3 vozilicu - zbog klupiranih igraca malo cvili dok se kotrljaju tockovi. imamo a3 kapacitetom za brze voznje i trke, ali imamo vozaca (selektora) koji ne zna saltati brzine, koji iz seste prebacuje u drugu, dere gume, ne dize nogu s kocnice, vrti na visokim obrtajima i gubi trke protiv sandera (armenije), golfa trojke (grcke) i punta (finske). ocekivati da udjemo sa takvim vozacem u kljucnu trku protiv megana (sj.irske) i ceeda/astre (slovacke/irske) sa mnogo boljim vozacima za volanom, bogme prethodne trke i izivljavanje na mjenjacu repke tesko da mozemo sta napraviti ozbiljno. treba nam bolji vozac da propne konjske snage nasem audiju a3, jer ovaj jos sestu brzinu nije otkrio a ne silazi sa ljetnih guma po ledu. :D :D :D :D :D :D
Adnanos
Jesmo dobro prosli brale, primili 4 gola protiv Armenije a moglo je i gore. Svega mi mene je strah ovog zutog lipicanera. Nema veze koga dobijemo ili gdje igramo - sa njim na kormilu je poput ruskog ruleta. Odigras jednu utakmicu dobro, drugu lose a trecu katastrofalno a sve tri izgubis. I onda dobijes Finsku pa te onda grcka razvali, ne rezultatski ali takticki.
Mica
Gazimosve utlov robi napolje sa cimerotom,saricem,piricem i kovacevicem,nazad Dilaver vrancic,djumic i Kodro.
Bhf
A ti zapeo za Kodru i Vrancica kao da ne postoje drugi igraci.Nemogu oni igrati kad ljudi nema nigdje ni na mapi,doduse nisu ni ovi nista bolji sto igraju po nekim arapskim i korejskim ligama ali **** ga sta je tu je.
Mica
baremsu u 2 najade lige spanskoj i engleskoj ovi ni na istoku sa amaterima nemogu igrat.pjana,djeko,izet,sejo becic i krunic moraju grist dabi prosli visca i dulja nemaju kontinuitet da dobro odigraju 2 tekme dalje danepricam.
seyof1
mene je samo strah da ne kazu nase "zvijezde" PUN STADION PA PREVELIK PRITISAK NA NAS
opasni12
Po čemu? Hoćeš reci da je bih bolja od Slovačka ili sj irske?
kajzerfrancbekenbauer
Jasta nego bolji u cijepanju drva i ostalih derivata
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.