Nema odgađanja početka nove sezone Premijer lige BiH

Prvo kolo na rasporedu 1. avgusta

Nema odgađanja početka nove sezone Premijer lige BiH

A. Beganović

Do početka nove sezone u Bosni i Hercegovini ostalo je nešto više od dvadeset dana. 

Bosanskohercegovački klubovi se pripremaju za novu sezonu, no s obzirom da je epidemiološka situacija u našoj zemlji mnogo teža danas nego kada je prekinuta sezona, pomalo su u strahu. Pogotovo nakon što je korona virus "pokosio" ekipu Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Čak se u fudbalskim krugovima počelo špekulisati i o odlaganju početka nove sezone, no kako SportSport.ba saznaje od toga neće biti ništa.

"Ako odgodimo sezonu možemo svi ključ u brave. Ne razmišlja se uopšte o tome, život se mora nastaviti. Jedino ako nadležne državne službe zabrane odigravanje mečeva, u ostalim slučajevima teško da će biti odgađanja", izvor blizak čelnicima bh. fudbala je istakao za SportSport.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Posjetimo, prvo kolo je na rasporedu 1. avgusta, a sastaju se: Borac - Mladost, Sloboda - Radnik, Široki Brijeg - Tuzla City, Krupa - Sarajevo, Željezničar - Velež i Zrinjski - Olimpik.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rigel
Sad sve moze majku vam lopovsku. Hostapleri vijetnamski i banjalucki.
8 6
VelikiMislilac
Samo ne dozvoliti vise od 20hiljada navijaca po utakmici radi prevencije :)
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi