Srećković: U Zenicu putujemo rasterećeni

Napadač Radnika

Srećković: U Zenicu putujemo rasterećeni

Nenad Srećković je zimus stigao u Radnik, a činjenica da je prošao omladinsku škole Crvene zvezde, kao i imena klubova u kojima je nastupao u dosadašnjoj karijeri su pred njega nametnula velika očekivanja u Bijeljini. 

U dosadašnjem toku takmičenja, Srećković je opravdao epitet pojačanja, a u dvomeču sa Širokim Brijegom je bio jedan od najopasnijih igrača Radnika, naročito u prvoj utakmici odigranoj u Bijeljini.

"Mi smo u Bijeljini na našem terenu propustili šansu da ostvarimo ubjedljiviji rezultat. Ipak, puno je značila pobjeda od 1:0. Široki je u revanšu pravio ogroman pritisak i zasluženo vodio, međutim, u poluvremenu smo se stabilizovali i u drugom dijelu meča izašli na teren u drugom izdanju. I pored gola koji smo primili, mi smo bili bolja ekipa, kasnije smo postigli gol iz penala i na kraju zasluženo prošli u finale. Za mene lično je ovo veliki uspjeh u prvoj sezoni u Radniku, iskreno se nadam da na ovome nećemo stati što ćemo dokazati u finalu protiv Slobode. Biće to otvoren dvomeč koji će, nadam se, privući i mnogo gledalaca na naš stadion. Ako bismo mi osvojili Kup BiH, to bi bila vanserijska senzacija", tvrdi napadač Radnika Nenad Srećković.

Prije finala Kupa, Radnik ima obaveze u Premijer ligi. U subotu se putuje u Zenicu.

"Čelik se nalazi odmah ispod nas na prvenstvenoj tabeli, pa i oni kao i mi, rasterećeni ulaze u ovaj meč. Biće to prilika da obje ekipe pruže dobru partiju. Mi imamo obavezu prema sebi i navijačima da nastavimo pružati partije na nivou dosadašnjih, a nadam se da će to biti dovoljno da se sa pozitivnim rezultatom vratimo na Gradski stadion", zaključio je Srećković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica Čelik - Radnik igra se u subotu sa početkom u 17:00. U prvom dijelu sezone Radnik je zabilježio pobjedu od 2-1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi