Sredojević: Igračima ne znam šta da kažem

Sredojević nakon remija sa Čelikom

Sredojević: Igračima ne znam šta da kažem

D. Vejo

Borac je večeras pred domaćin navijačima osvojio veliki bod protiv Čelika (1:1).

Trener domaćeg tima Borče Sredojević bio je zadovoljan igrom svog tima, te je istakao da u ovim trenucima nema šta da kaže svojim igračima:

"Imali smo tokom čitave utakmice inicijativu. Desila se greška zadnje linije i iz jednog šuta smo primili gol. Protivnik nas je kažnjavao iz kontranapada. Ja svojim igračima u ovom trenutku ne mogu ništa da kažem", rekao je Sredojević, te je još dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Mi i dalje igramo borbeno i pošteno. Imali smo igrače koji nisu mogli konkurisati zbog povreda i crvenih kartona. Do kraja sezone ćemo odigrati što bolje možemo. Biće sve teže i teže. Sve je manje je utakmica i bodova. Zatvorit ćemo se u tamu svoje kože i tamo ćemo razmišljati šta dalje. Postoje šanse da ostanemo ukoliko ostvarimo dobre rezultate u nastavku prvenstva", zaključio je Sredojević.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti