Oduševljen gostima

Sredojević: Nevjerovatno je to jedinstvo koje vlada u Želji

E. Škorić

Borac je u prvom susretu četvrtfinala Kupa BiH bio nemoćan na domaćem terenu protiv Željezničara (0:2).

Borče Sredojević, trener Borca, govorio je na press konferenciji nakon utakmice.

"Bila je stvarno dinamična utakmica, a bilo je tu i grešaka. Naša zadnja linija nije bila uigrana, igrači nisu imali osjećaj povjerenja. Naprimjer, kod drugog gola, jedna lopa je izbacila četiri igrača i to se ne smije dešavati ozbiljnoj ekipi. Ovom priikom čestitam Želji i Mulaliću", rekao je Sredojević, dodavši:

"Ekipa Želje je napravila sjajnu selekciju igrača i maltene po pozicijama ima dvije ekipe. Edis izvanredno vodi ekipu s klupe, a posebno imponuje to jedinstvo između klupe, igrača i navijača... Ja im čestitam i da ovako nastave i dalje. Što se tiče nas, imat ćemo dosta posla. Moramo što prije da se riješimo negativnosti".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Revanš se igra na Grbavici naredne srijede.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi