Sredojević: Široki je odigrao izvanredno
Danas su igrači Širokog bili raspoloženi i postigli su 5 golova gostima iz Trebinja

Bloudek zadovoljan

Sredojević: Široki je odigrao izvanredno

Široki Brijeg je danas na Pecari u okviru 25.kola Premijer lige BiH deklasirao Leotara rezultatom 5:1.

Iako su u 20.minuti gubili 0:1, Širokobriježani su do poluvremena izjednačili (Šilić), a onda u drugom u potpunosti „razbili“ goste iz Trebinja.

„Ovo je bila izvanredna predstava Širokog, nadigrali su nas u potpunosti, a pogotovo u drugom poluvremenu. U prvom smo se koliko toliko uspjeli držati i dobro je izgledalo na terenu, međutim, u drugom se Široki razigrao i bio puno bolji protivnik.“, rekao je nakon utakmice trener Leotara Borče Sredojević.

Naravno, puno zadovoljniji nakon utakmice bio je trener Širokog Marijan Bloudek koji je istakao da je ovo prvi put da je dobio kolegu Sredojevića i da mu je i s te strane jako drago zbog pobjede.

„Bojao sam se ove utakmice jer je Leotar dobro igrao u zadnje vrijeme, a mi smo u nezavidnoj situaciji sa kadrom. Nikad nisam pobijedio Sredojevića pa mi je i s te strane drago. U drugom smo podigli ritam na višu razinu, postigli 4 gola i mislim da smo zasluženo slavili. Čestitam Leotaru na pruženoj partiji i na fer i korektnoj igri.“, rekao je Bloudek.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.